NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige nacija: Poznati protivnici hrvatske reprezentacije

Ždrijeb Lige nacija: Poznati protivnici hrvatske reprezentacije

Ždrijeb Lige nacija počeo je u 12 sati u Lausanni. Hrvatska se nalazila u trećem šeširu elitne skupine A. Ždrijeb novog UEFA-inog natjecanja koje će zamijeniti prijateljske utakmice se napokon održalo i saznali smo protivnike hrvatske reprezentacije.

Ždrijeb Lige nacija

Ove utakmice neće biti samo prijateljske, jer će se ekipe boriti za bogate novčane nagrade, iznosi još nisu poznati, no kroz Ligu nacija četiri reprezentacije plasirat će se i na Euro 2020.

Prve utakmice UEFA-ine Lige nacija igrat će se od rujna 2018.  do lipnja 2019. godine. Utakmice u skupini igrat će se u rujnu, listopadu i studenom, dok će se Final Four Lige A igrati u lipnju po principu polufinale – finale.

[su_no1forfootball]

U svakoj ligi od A do D, pobjednici skupina izborit će promociju u viši rang ovog natjecanja, dok će četiri najgore reprezentacije u ligama ispasti u niži rang natjecanja. Četiri pobjednika skupine u Ligi A igrat će završnicu odnosno  taj Final Four, koji smo već spomenuli.

Svaka reprezentacija u Ligama A, B i C će odigrati  po četiri utakmice kroz šest kola u jesen 2018. godine, S obzirom na to da će biti po četiri reprezentacije u skupini u Ligi D, svaka momčad odigrat će po šest utakmica. Utakmice doigravanja u kojima ćemo dobiti četiri dodatna sudionika Europskog prvenstva 2020. odigrat će se u ožujku 2020.

LIGA A

Skupina 1

Njemačka

Francuska

Nizozemska

Skupina 2

Belgija

Švicarska

Island

Skupina 3

Portugal

Italija

Poljska

Skupina 4

Španjolska

Engleska

Hrvatska

[su_live_koeficijenti_v2]

LIGA B

Skupina 1

Slovačka

Ukrajina

Češka Republika

Skupina 2

Rusija

Švedska

Turska

Skupina 3

Austrija

Bosna i Hercegovina

Sjeverna Irska

Skupina 4

Vels

Republika Irska

Danska

LIGA C

Skupina 1

Škotska

Albanija

Izrael

Skupina 2

Mađarska

Grčka

Finska

Estonija

Skupina 3

Slovenija

Norveška

Bugarska

Kipar

Skupina 4

Rumunjska

Srbija

Crna Gora

Litvanija

[su_bonus]

LIGA D

Skupina 1

Gruzija

Latvija

Kazahstan

Andora

Skupina 2

Bjelorusija

Luksemburg

Moldavija

San Marino

Skupina 3

Azerbejdžan

Farski

Malta

Kosovo

Skupine 4

Makedonija

Armenija

Lihtenštajn

Gibraltar


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!