NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka

Ždrijeb Lige prvaka: Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka

Izvlačenje za osminu finala Lige prvaka je završeno u Nyonu. Po prvi put u povijesti natjecanja, pet predstavnika iz iste nacije natjecat će se u nokaut fazama sa svim ekipama iz Premier lige koje su napredovale.

Ždrijeb Lige prvaka

Chelsea je bio jedini iz Engleske koji nije uspio osvojiti svoju skupinu, a Liverpool, Manchester City, Manchester United i Tottenham su prošli kao pobjednici svoje skupine. Juventus je dobio Tottenhama iz Londona, dok će Građani gostovati u Baselu. Liverpool ide u Portugal, United u španjolsku kod Seville. PSG će putovati u glavni grad Španjolske, dok ćemo gledati talijansku Vučicu u UKrajinoj.

[su_no1forfootball]

Barcelona gostuje u Chelseaju i nadamo se odličnoj utakmici baš kao što su do sada bile utakmice između ova dva kluba. Na kraju pobjednik svoje skupine Besiktas gostuje u njemačkoj.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Juventus – Tottenham

Basel – Manchester City

Porto – Liverpool

Sevilla – Manachester United

Real Madrid – PSG

Shakhtar – AS Roma

Chelsea – Barcelona

Bayern Munchen – Besiktas

Kada će se utakmice igrati?

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka će se igrati 13,14, 20 i 21 veljače, dok će druge utakmice da se igraju 6, 7, 13 ili 14 ožujka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!