NaslovnicaVijestiŽdrijeb Lige prvaka: Poznati parovi četvrtfinala

Ždrijeb Lige prvaka: Poznati parovi četvrtfinala

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održan je danas u 12:00h u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Očekuju nas neke spektakularne utakmice nakon što su u četvrtfinale prošli Real Madrid, Barelona, Bayern, Liverpool, Juventus, Manchester City, Roma i Sevilla.

Ždrijeb Lige prvaka

Španjolska ima tri predstavnika (Real Madrid, Barcelona i Sevilla), Engleska dva (Manchester City i Liverpool), Italija dva (Roma i Juventus) i Njemačka samo Bayern Munchen.

Real Madrid je prošao nakon pobjede protiv PSG-a, dok su Barcelona i Sevilla izbacile dva engleska predstavnika Chelseaja i Manchester Uniteda. City je prošao dalje nkaon što je pobijedio malo lakšeg protivnika Basela, dok je Liverpoolova pobjeda u gostima protiv Porta bila dovoljna za prolaz dalje.

[su_champions_league]

Roma je na drugoj strani prošla u utakmici protiv Shakhtara zbog gola u gostima, dok je iskusni Juventus izbacio Tottenhama. Zatim je tu i Bayern Munchen koji je igrao protiv Besiktasa, kojeg su u ukupnom rezultatu pobijedili 8-1.

Sve ove ekipe su mogle biti izvučene jedne protiv drugih, dok to nije bio slučaj u osmini finala.

Parovi četvrtfinala Lige prvaka:

Barcelona – Roma

Sevilla – Bayern Munchen

Juventus – Real Madrid

Liverpool – Manchester City

[su_bonus]

Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja. Zatim slijedi ždrijeb polufinala nakon toga 13. travnja, da bi se te utakmice igrale 24. i 25. travnja, te 1. i 2. svibnja. Finale se igra 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!