NaslovnicaVijestiŽele 70 milijuna eura za zvijezdu: Real Madrid odbio ponudu Manchester Uniteda...

Žele 70 milijuna eura za zvijezdu: Real Madrid odbio ponudu Manchester Uniteda od 45 milijuna eura!

Real Madrid je navodno odbio ponudu Manchester uniteda od 40 milijuna funti za braniča Rapahela Varanea.

Vjeruje se da je francuski reprezentativac na izlaznim vratima Santiago Bernabeua, jer je Varane bez ugovora 2022. godine i očito ne planira potpisati novi.

To znači da Real Madrid može ili prodati 28-godišnjaka ili riskirati da sljedeće godine ode besplatno. Manchester United je već dugo povezan sa Varaneom – jer Ole Gunnar Solskjaer želi vrhunskog braniča koji će biti partner sa Harryjem Maguireom – ali, prema španjolskim medijima, prva ponuda Uniteda je odbijena i označena kao ‘nedovoljna’.

Vjeruje se da Real Madrid braniča cijeni na 70 milijuna eura, dok je Unitedova ponuda iznosila oko 45 milijuna eura, što je 40 milijuna funti.

To naravno ne znači da je sve gotovo, jer se vjeruje da i Varane želi ostvariti transfer na Old Trafford, jer želi novi izazov, pišu Španjolski mediji. Real Madrid je potpisao svestranog braniča Davida Alabu, pa bi Varane mogao biti igrač kojeg si mogu priuštiti da izgube.

Realu su također hitno potrebna sredstva, a Manchester United je jedan od rijetkih klubova u Europi koji ima finansije za takvo pojačanje u 2021. godini. Oni su također dugo povezani sa igračem, tako da je jasno da cijene Varanea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!