NaslovnicaVijestiŽELE GA DOVESTI ŠTO PRIJE: Juventus nudi jednu od najvećih zvijezda u...

ŽELE GA DOVESTI ŠTO PRIJE: Juventus nudi jednu od najvećih zvijezda u zamjenu za Aarona Ramseya!

Budućnost veznjaka Arsenala Aaroma Ramseya i dalje je neizvjesna. Naime, već svima je jasno kako će on gotovo sigurno napustiti ‘Topnike’, a interes za njega pokazuju brojni europski velikani, uključujući Real Madrid, Juventus, Bayern Munchen i Paris Saint-Germain.

Svi oni su prema pisanju engleskih medija već stupili u kontakt sa 28-godišnjakom, kojem ugovor sa londonskim klubom ističe na kraju sezone, kada će postati slobodan igrač. Navodno, njegova želja je odlazak u redove Juventusa, čiji sportski direktor Fabio paratici je potvrdio interes ranije ovog tjedna.

On je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Ramsey je vrlo dobar igrač koji igra na vrhunskoj razini već nekoliko godina. Igra za veliki klub, ugovor mu ističe na kraju sezone i uvijek posvećujemo veliku pažnju ovakvim situacijima koje nudi transfer tržište jer je to naša dužnost.”

Navijači Arsenala su jasno otkrili što oni misle o svemu, kada su na utakmici protiv Fulhama u utorak skandirali ‘ponudite mu ugovor’. Međutim, nisu nimalo sretni špekulacijama koje su se pojavile danas. Kako pišu engleske novine The Guardian, Juve je za njega, pored novčane naknade, spreman ponuditi i Samija Khediru. Njemački reprezentativac je u proteklih nekoliko sezona osvajao brojne titule u dresu Real Madrida i Juventusa, te postao i prvak svijeta sa reprezentacijom, ali 31-godišnjak nije baš najidealnija zamjena za velškog reprezentativca.

Ramsey je u Arsenal stigao davne 2008. godine iz Cardiffa za 6,5 miliona eura, i od tada je za klub ukupno odigrao 355 utakmica u svim takmičenjima, te postigao 62 gola i podijelio 63 asistencije. Unatoč tome što odlazi uskoro, on ove sezone ima 24 nastupa, na kojima je postigao tri gola i podijelio šest asistencija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!