NaslovnicaVijestiŽELI BIVŠEG IGRAČA: Conte poručio upravi Intera da mu dovedu zvijezdu Chelseaja!

ŽELI BIVŠEG IGRAČA: Conte poručio upravi Intera da mu dovedu zvijezdu Chelseaja!

Prema pisanju talijanskih medija, trener Intera Antonio Conte poručio je upravi kluba da mu dovedu defanzivca iz bivšeg kluba Chelseaja, a riječ je o Marcosu Alonsu.

Conte želi Marcosa Alonsa u Interu

Talijanski stručnjak je isplanirao velike promjene u timu koji je naslijedio od Luciana Spallettija ovog ljeta, a kao rezultat toga mnoge zvijezde će morati napustiti Giuseppe Meazzu.

S druge strane, u klub su stigli Valentino Lazaro, Nicolo Barella, Stefano Sensi i Diego Godin. Međutim, na tome se ne planiraju zaustaviti. Kako izvještava Calciomercato, nova meta im je Marcos Alonso, sa kojim je Conte surađivao dok je bio na klupi Chelseaja.

Španjolski reprezentativac je bio jedan od Conteovih ključnih igrača tokom dvije sezone koliko je Talijan proveo u londonskom klubu, te je za to vrijeme skupio 81 nastup u svim takmičenjima. On je krajem prošle sezone izgubio mjesto u početnih jedanaest, ali novi trener Frank Lampard po svemu sudeći računa na njega sljedeće sezone.

Što se tiče Intera, Conte na toj poziciji lijevog beka već ima na raspolaganju Kwadwoa Asamoaha i Dalberta, ali bi jedan od njih dvojice vjerovatno morao napustiti klub ukoliko Alonso zaista dođe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!