NaslovnicaVijestiŽELI GA 12 KLUBOVA: Zvijezda Real Madrida na izlaznim vratima posljednji dan...

ŽELI GA 12 KLUBOVA: Zvijezda Real Madrida na izlaznim vratima posljednji dan prijelaznog roka!

Želi ga 12 klubova. Zvijezda Real Madrida na izlaznim vratima posljednji dan prijelaznog roka! Sa prijelaznim rokom koji je skoro završen, Real Madridovog napadača Borju Mayorala traži 12 klubova, uključujući i Sevillu i Real Valladolid.

Želi ga 12

Prema izvješću španjolskog Mundo Deportiva, Real Madridov napadač Borja Mayoral je na izlaznim vratima kluba i sigurno će otići prije nego što se prijelazni rok zatvori u Španjolskoj večeras u 12 sati, sa 12 klubova koji žele da ga potpišu.

21-godišnjak je drugi izbor u Real Madridu ove sezone, iza Karim Benzeme, nakon ljetnog odlaska Cristiana Ronalda. Doista, igraču je obećana važna uloga u prvom timu od strane menadžera Julena Lopeteguija ranije ovog mjeseca.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, čini se da su se okolnosti sada promijenile, a Real Madrid je potvrdio dolazak bivšeg napadača Mariano Diaza iz Olympique Lyona sinoć. Dolazak Mariano Diaza je potisnuo Borju na Santiago Bernabeu, koji ga je ostavio u potrazi za odlaskom prije nego što se prijelazni rok zatvori.

Diplomirao je u Real Madridovoj akademiji, 21-godišnji španjolac je imao posudbu u Wolfsbrugu 2016/17 sezone, prije nego što je postao dio tima Zinedine Zidanea prošle sezone. Odigrao je 24 utakmice na svim natjecanjima, postižući sedam golova i tri asistencije.

Menadžer Seville je rekao: “Svi želimo da stvari idu kako treba. Borja Mayoral je igrač koji mi se sviđa, on nema puno iskustva kao drugi igrači, ali mi se sviđa”.

[su_bet365_100bonus]

Međutim, Sevilla će morati da se natječe sa Leganesom i Real Valladolidom. Alternativno izvješće iz AS-a također tvrdi kako su čak i Levante i Real Betis u potrazi za potpisom obećavajućeg mladog napadača.

Borja ima tri godine u ugovoru sa Merenguesom, a bilo koji transfer koji se dogodi će vjerojatno biti posudba. Čak i da ga prodaju u trajnom transferu, Real Madrid će vjerojatno staviti klauzulu za otkup, kao i za Alvaro Moratu, kada su ga prodali Juventusu prije nekoliko godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!