NaslovnicaVijestiŽELI GA ARSENAL: James Rodriguez odlučio gdje želi nastaviti karijeru!

ŽELI GA ARSENAL: James Rodriguez odlučio gdje želi nastaviti karijeru!

Prema pisanju engleskih i njemačkih medija, vezni igrač Bayern Munchena James Rodriguez odlučio je ostati u bavarskom klubu do kraja trenutne sezone. Za njega interes već neko vrijeme pokazuju Arsenal i Napoli, a preostalo mu je još samo šest mjeseci posudbe u Bayernu, nakon čega će se najvjerovatnije vratiti u Real Madrid.

Rodriguez ne želi u Arsenal

Koumbijac se u proteklih nekoliko prelaznih rokova povezivao sa dolaskom u Premier ligu, a navodno je trenutno jako nezadovoljan minutažom koju dobija u dresu njemačkog velikana.

Ipak, ESPN navodi kako on ne planira promijeniti klub do kraja ovog zimskog prelaznog roka, te da neće donositi odluku o svojoj budućnosti sve do ljeta. 27-godišnjak je na Allianz Arenu stigao prije godinu i pol dana, a otkako je na klupu stigao novi trener Niko Kovač, izgubio je mjesto u početnih 11.

Krajem prošle godine je odsustvovao sa terena zbog povrede koljena, te je prije nekoliko dana upisao svoje prve minute još od novembra, u pobjedi protiv Hoffenheima rezultatom 3-1. Iako ne planira napustiti klub do kraja mjeseca, još uvijek postoji mogućnost da se to dogodi u ljetnom prelaznom roku, kada će Bayern imati opciju da otkupi njegov ugovor od Real Madrida za oko 40 miliona eura.

On je početkom decembra dao zanimljivu izjavu, kada je rekao: “Ukoliko moram otići jer ne igram, onda ću otići. Znate da želim ostati jer se osjećam voljenim od strane navijača i cijele Bayernove obitelji. Osjećam se dobro u ovom trenutku, želim se u potpunosti oporaviti za tjedan ili dva. Trudimo se da ostvarimo bolje rezultate.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!