NaslovnicaVijestiŽeli ga Liverpool, ali on se odlučio za odlazak u Zagreb i...

Želi ga Liverpool, ali on se odlučio za odlazak u Zagreb i Dinamo!

Portugalski tinejdžer Nuno Cardoso već je neko vrijeme na radaru nekih najvećih europskih klubova. Ali zagrebački Dinamo, za razliku od njih, igraču nudi neposredan put do prve momčadi, što bi moglo biti presudno.

Hrvatski mediji prenose da je ekipa Dinama jedan od najvećih kandidata za kupovinu iznimno talentiranog portugalskog tinejdžera Nuna Cardosa. Za 18-godišnjeg najboljeg igrača Sportingove omladinske ekipe odavno se zanima Liverpool, ali čini se da on neće otići u Englesku.

Veliki problemi za Elf: Low u bolnici, Nijemci bez selektora

Pregovori uprave Dinama i agenta igrača su u odmakloj fazi. Zagrebački klub Cardoso vidi kao dobru odskočnu dasku, jer bi u Hrvatskoj ekipi mogao odmah zaigrati za prvu momčad. Naravno, u europskim divovima bilo bi mnogo manje mogućnosti za to, jer je konkurencija mnogo veća.

U prošlosti je slično napravio i Španjolac Dani Olmo, koji je kao tinejdžer na sličan način napustio Barcelonu, a sa tek 21 godinom ima tri seniorske sezone u prvoj hrvatskoj ligi.

Dinamo za Cardos neće platiti naknadu jer nije produžio ugovor sa Sportingom. Naravno, portugalski klub za koji nogometaš igra od 12. godine ima pravo na naknadu od strane Fife.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!