NaslovnicaVijestiŽELI GA REAL MADRID: Evo što je Thomas Tuchel rekao o mogućem...

ŽELI GA REAL MADRID: Evo što je Thomas Tuchel rekao o mogućem odlasku Cavanija iz PSG-a!

Nakon što su se pojavile špekulacije kako Real Madrid planira dovesti Edinsona Cavanija kao zamjenu za Cristiana Ronalda, trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel izjavio je kako je uvjeren da će napadač ostati u francuskom klubu.

Cavani ne želi napustiti PSG

Cavani je navodno nova meta Real Madrida, koji nije napravio napredak u pregovorima sa Chelseajem u vezi mogućeg transfera Edena Hazarda.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, u intervjuu nakon današnje pobjede na prijateljskoj utakmici protiv Atletico Madrida (3-2), Tuchel je negirao bilo kakve pregovore njegovog kluba sa Los Blancosima. Bivši trener Borussije Dortmund je rekao: “Mislim da će ostati u klubu, nitko mi ništa nije rekao o pregovorima. Ni ne pomišljamo na njegov odlazak, razgovarao sam s njim i nije mi rekao da ima želju za odlaskom.”

31-godišnji napadač je na Park prinčeva stigao u ljeto 2013. godine za 65 miliona eura iz Napolija, i od tada je postao najbolji strijelac u povijesti kluba postigavši 170 golova u ukupno 246 nastupa u svim takmičenjima. Prošle sezone je na ukupno 48 nastupa postigao 40 golova i podijelio 11 asistencija.

[su_poker]

Pored špekulacija o interesu Real Madrida, u posljednjih nekoliko dana pojavile su se i špekulacije kako bi se Urugvajac mogao vratiti u Napoli, ali je novi trener Napolitanaca Carlo Ancelotti to danas negirao. Talijanski stručnjak je izjavio: “Imam fantastične igrače i sretan sam što ih mogu trenirati, tako da nisam zainteresovan za igrače drugih timova. Još uvijek nisam vidio Mertensa, ali generalno cijeli tim je kvalitetan, konkuretan i mlad.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!