NaslovnicaVijestiŽELI JOŠ JEDNU ZVIJEZDU: Maurizio Sarri zatražio od uprave novo pojačanje nakon...

ŽELI JOŠ JEDNU ZVIJEZDU: Maurizio Sarri zatražio od uprave novo pojačanje nakon što stigne Gonzalo Higuain!

Danas bi i službeno trebala završiti ubjedljivo najveća transfer drama u ovom zimskom prelaznom roku. Napadač Juventusa Gonzalo Higuain, koji je trenutno na posudbi u AC Milanu, konačno će biti predstavljen kao novo pojačanje Chelseaja, izvijestili su brojni talijanski mediji.

Chelsea želi Hysaja

Milan će, po svemu sudeći, kao njegovu zamjenu dovesti zvijezdu Genoe Krzystofa Piateka, dok će Alvaro Morata otići nazad u Španjolsku, ali ovaj put u redove Atletico Madrida. Sva tri transfera će biti potvrđena u toku dana, nakon što njih trojica obave ljekarske preglede u svojim novim klubovima.

Međutim, kako pišu novine Daily Mirror, trener ‘Plavaca’ Maurizio Sarri je navodno već poručio upravi kluba kako želi još jedno pojačanje nakon što dođe Higuain, a riječ je o defanzivcu njegovog bivšeg kluba Napolija Elseidu Hysaju.

Talijanski stručnjak iz početnih jedanaest planira izbaciti Cesara Azpilicuetu, koji ga nije impresionirao svojim nastupima ove sezone, te u Hysaju vidi idealnu zamjenu. On je bijesno reagovao nakon poraza njegovog tima u gradskom derbiju protiv Arsenala prije nekoliko dana, te želi igrače kojima može vjerovati. Hysaj, koji je pod vodstvom Sarrija igrao i u Empoliju, izgubio je mjesto u početnih jedanaest napuljskog tima, s obzirom da Carlo Ancelotti ispred njega preferira Nikolu Maksimovića i Kevina Malcuita.

Navodno, čelnici Chelseaja bi ga voljeli dovesti na posudbu, ali predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis to ne planira dozvoliti, ali ga je spreman prodati za cifru od oko 45 miliona funti. Hysajov agent, koji je potvrdio kako je Sarri želio dovesti albanskog reprezentativca prošlog ljeta, nagovijestio je kako bi 24-godišnjak mogao preseliti na Stamford Bridge do kraja zimskog prelaznog roka.

Naime, rekao je: “Imao sam razgovor sa Ancelottijem i sportskim direktorom Giuntolijem ovog tjedna. Raspravljali smo o situaciji u kojoj se nalazi Hysaj i maloj minutaži koju dobija. Ancelotti mi je objasnio zbog čega je to tako, te se slažem s njegovim mišljenjem, s obzirom da on radi s njim svaki dan i zna stanje u kojem se nalazi. Naravno, u zimskom prelaznom roku je uvijek potrebno procijeniti situaciju. Na primjer, bilo je priče o interesu Chelseaja. Ukoliko se ništa ne dogodi do kraja mjeseca, razgovarat ćemo o produženju ugovora.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!