NaslovnicaVijestiŽELI NAPUSTITI BUNDESLIGU: Napadač Bayern Munchena poslao poruku čelnicima Real Madrida da...

ŽELI NAPUSTITI BUNDESLIGU: Napadač Bayern Munchena poslao poruku čelnicima Real Madrida da ga dovedu!

Kako izvještavaju brojni mediji, jedna od najvećih zvijezda Bayern Munchena Thomasu Muller uputilo je poruku čelnicima Real Madrida da ga dovedu u zimskom prelaznom roku.

Thomas Muller napušta Bayern Munchen

Njemački napadač je proveo više od deset godina igrajući u dresu bavarskog giganta, a ukupno je u klubu proveo nevjerovatnih 19 godina. Za to vrijeme ostvario je velike uspjehe i na klupskom i na reprezentativnom nivou.

Statistički, on je među najboljim igračima Bayern Munchena svih vremena, sa 186 postignutih golova i 173 podijeljene asistencije u 497 nastupa. Ukupno je od početka nove sezone na 12 nastupa postigao jedan gol i podijelio šest asistencija.

Uprkos tome što i dalje važi za jednog od ključnih igrača u timu, čini se kako njegov odnos sa trenerom Nikom Kovačem i dalje nije najbolji, te navodno razmišlja o odlasku već u predstojećem zimskom prelaznom roku. Kako izvještava Fox Sports, on je već započeo pregovore sa predstavnicima Real Madrida, gdje bi želio otići u slučaju da zaista napusti Allianz Arenu.

Pored Real Madrida, opcija je svakako i Manchester United, koji već nekoliko godina pokazuje interes za Mullera. Nema sumnje kako bi i jednima i drugima dobro došlo pojačanje u vrhu napada, a ostaje nam da vidimo što će se zaista dogoditi sa 30-godišnjakom u narednih nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!