NaslovnicaVijestiŽELI U REAL MADRID ZBOG NEYMARA: Brazilac se odlučio doći na Bernabeu,...

ŽELI U REAL MADRID ZBOG NEYMARA: Brazilac se odlučio doći na Bernabeu, jer će i Neymar doći na ljeto!

Želu u Real Madrid zbog Neymara. Brazilac se odlučio doći na Bernabeu, jer će i Neymar doći na ljeto! Real Madrid je kako se izvješćuje u dobroj poziciji da pobijedi Barcelonu u potpisivanju napadača Fluminensea Pedro Guilhermea, jer navodno igrač želi transfer na Bernabeu.

Želi u Real

To je zato što mladi Brazilac očekuje PSG-ovu zvijezdu Neymara na Bernabeu sljedeće sezone, piše Diario Gol.

21-godišnjak je zapao za oko velikim kluboima u svom rodnom Brazilu i sada želi da realizira veliki transfer u bliskoj budućnosti, jer se trenutno dva velika giganta bore za njegov potpis i imate samo jednom da pogađate koja su to dva kluba.

[su_bet365_koeficijenti]

Pa to su Barcelona i Real Madrid naravno i oni će se boriti za potpis ovog mladog napadača.

Diario Gol također spominje interes Barcelone, ali navodi da je Real Madrid favorit za njegovo potpisivanje u ovom trenutku.

[su_bet365_100bonus]

Iako je to uzbudljivo zbog velikog potencijala kojeg ima igrač, za navijače Los Blancosa je također vrlo dobra vijest da je Neymar izgleda na putu za Bernabeu. Navodno je to i razlog zbog kojeg ovaj igrač želi u Real Madrid.

PSG-ov napadač je u nekoliko navrata bio povezan sa Realom od kada je napustio Barcelonu zbog glavnog grada Francuske, a ove glasine o Neymaru u Real Madrid zasigurno se nisu smanjile do sada ove sezone. Što vi kažete? Da li bi voljeli vidjeti Neymara u Realu?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!