NaslovnicaVijestiŽestoka kazna u Italiji: Juventusu se oduzima 15 bodova

Žestoka kazna u Italiji: Juventusu se oduzima 15 bodova

Savezni sud u Italiji prihvatio je prijedlog tužiteljstva da se ponovno otvori slučaj protiv Juventusa, a novom odlukom kažnjeni su s oduzimanjem čak 15 bodova. Kažnjeni su i čelnici kluba iz spornog razdoblja od 2019. do početka 2021. godine.

Juventus će se sigurno žaliti na ovakvu odluku, no vidjet ćemo kako će se ona odraziti na funkcioniranje kluba i koliko će nova afera utjecati na opću situaciju u redovima Stare dame.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Razlog su navodne financijske malverzacije u klubu, zbog čega je prvi čovjek Angelli napustio svoje mjesto i otišao. Sada je suspendiran na dvije godine. Među kažnjenima su Maurizio Arrivabene i Fabio Paratici s po dvije godine te dopredsjednik kluba Pavel Nedved koji sljedećih osam mjeseci neće moći obnašati nikakvu nogometnu funkciju.

Talijani navode da je revizorska kuća Prisma otkrila nepravilnosti u klupskim izvješćima iz 2019., 2020. i prva tri mjeseca 2021. godine, u kojima stoji da su, među ostalim, fiktivno plaćali igrače te da su se posebno tim služili u vrijeme pandemije koronavirusa.

Oduzme li se Juventusu doista 15 bodova za ovu sezonu, past će na diobu 11. i 12. mjesta s 22 osvojena boda, no nema sumnje da će se na tu odluku žaliti i da će svi zajedno pokušati da se kazne što više ublaže.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!