NaslovnicaVijestiZidane i Allegri imaju ima samo jednu dvojbu za večerašnje sastave!

Zidane i Allegri imaju ima samo jednu dvojbu za večerašnje sastave!

Prošlosezonski finalisti Lige prvaka, Juventus iz Torina i Real iz Madrida danas se sastaju u Torinu u okviru prve utakmice četvrtine finala najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja. Ovo je sve što trebati znati o ovom susretu…

Utakmicu će suditi turski sudac Cuneyt Cakir, a u dosadašnjim međusobnim utakmicama za nijansu uspješniji bio je Real Madrid. U ukupno 19 utakmica obje su ekipe postigle 22 gola, 8 puta slavio je Juventus, 9 puta slavio je Real Madrid, a samo 2 puta utakmice su završile bez pobjednika.

Glavni ‘krvnik’ u tim dvobojima bio je i danas glavna zvijezda ‘kraljevskog kluba’ Cristiano Ronaldo koji je u 5 odirganih utakmica protiv ‘Stare dame’ zabio 7 golova. No još luđi podatak od golova protiv Juventusa je broj golova u četvrtfinalima. Naime, Ronaldo je u 18 odigranim utakmicama četvrtine finala Lige prvaka zabio 20 golova.

[su_champions_league]

Današnja utakmica

U današnjoj utakmici očekuju se sljedeći sastavi

Domaća momčad na teren će vjerojato istrčati u sastavu:
Buffon – De Sciglio, Barzagli, Chiellini, Sandro – Matuidi, Bentancur, Khedira, Costa – Dybala, Higuain

Allegrijeve dileme su hoće li na teren istrčati Barzagli ili Rugani. Treba još napomenuti kako Chiellini, Alex Sandro i Bentancur imaju za vrat opasnost da ukoliko dobiju još jedan žuti karton dobivaju suspenziju ne igranja sljedeće utakmice.

Aktualni prvaci Europe u Torinu će vjerojatno istrčati u ovom sastavu:
Navas – Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal – Kroos, Modrić, Casemiro, Isco – Benzema, Ronaldo

[su_champions_league]

Kako pišu mediji iz Španjolske, jedini dvojba Zidaneovog sastava je hoće li istrčati Isco, Asensio ili Bale. Nije to tako mala dvojba s obzirom da svaki od njih igra u kompletno drugačijem sistemu igre. Ukoliko bude igrao Isco tada će Real igrati sa rombom u sredini, ukoliko bude igrao Bale to će biti 4-3-3, a ukoliko bude igrao Asensio može se očekivati i 4-4-2 klasični.

Jedini igrač u redovima Real Madrida kojem prijeti suspenzija zbog žutih kartona je Sergio Ramos, a s obzirom da je on igrač koji ima najviše kartona u povijesti, lako je moguće da Realova zvijezda propusti susret u Madridu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!