NaslovnicaVijestiZidane blokirao dogovoren transfer!

Zidane blokirao dogovoren transfer!

Madridska Marca već mjesec dana piše kako je transfer Kepe arrizabalage gotovo stvar, no čini se kako je Zinedine Zidane blokirao ovaj transfer. Mladi golman Athletic Bilbaa odbio je produžiti ugovor i od ljeta je slobodan igrač, a Real ga je htio otkupiti već ovu zimu za samo 20 milijuna eura, ali Zinedine Zidane ne želi novog golmana.

Prema natpisima medija iz Španjolske Kepa Arrizabalaga navodno je već prošao i medicinske preglede pred potpis za Real Madrid, no Zinedine Zidane na sinoćnjoj press konferenciji rekao kako ne želi novog golmana i tako zaštitio trenutni broj 1 Real Madrida – Keylora Navasa.

“Ne zanima me ovaj zimski prijelazni rok.” – počeo je Zinedine Zidane. “Trenutno je trebam novog golmana. Do petog mjeseca možda se situacija promjeni, sjest ćemo i razgovarati o tome, možda ćemo na ljeto dovesti nove igrače, ali sada ne vidim potrebu.”

[su_live_koeficijenti]

“U dvije godine koliko sam ja trener Real Madrid nije stigao igrač na tu poziciju i nisam ni vidio potrebu za time. Na ljeto ćemo pričati o tome. Sada ćemo pričati samo o igračima koje trenutno imam iz poštovanja prema njima.”

“Jednako mi je bitno da nijedan igrač ne napusti Madrid. Znam da je moguće da dođe do promjena do kraja mjeseca, no želim zadržati ovu momčad do kraja sezone. Sretan sam s ovom momčadi. Prošle sezone nismo imali ovakvih pitanja jer je Real igrao bolje.”

Napušta li Ronaldo Real?

Sve su glasniji medijski natpisi da Cristiano Ronaldo želi napustiti ‘Kraljevski klub’, piše se o tome kako je poručio upravi kluba da ga puste za neku razumnu cijenu, no Perezu se to baš i ne sviđa. Najbolji igrač svijeta mora ostati i stav Real Madrida je jasan po tom pitanju.

[su_cashout]

“Ne mogu zamisliti Real Madrid bez Ronalda, niti mogu zamisliti Cristiana da igra za neki drugi tim.” – prokomentirao je Zidane mogući Ronaldov odlazak.

No pitanja o odlasku Cristiana Ronalda mnogi smatraju neozbiljnima, no pravo pitanje je dolazi li u Real Madrid kakav napadač umjesto Karima Benzeme čija je forma sve lošija. Napadač tima koji je osvojio 5 trofeja u 2017. godini zabio je samo 14 golova. Sve se više spominje dovođenje nove ‘devetke’, a glavna meta navodno je Interov napadač – Mauro Icardi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!