NaslovnicaVijestiZIDANE DAO ZELENO SVJETLO: Ako Chelseaju bude ukinuta zabrana u siječnju, dovode...

ZIDANE DAO ZELENO SVJETLO: Ako Chelseaju bude ukinuta zabrana u siječnju, dovode igrača Real Madrida za 35 milijuna eura!

Čini se da Chelsea u siječnju želi poboljšati svoje opcije na desnom beku, a Plavci su postavili asa Real Madrida Achrafa Hakimija kao moguće pojačanje.

ZIDANE DAO ZELENO

Prema The Sunu, zapadna londonska ekipa uvjerena je da će zabrana biti ukinuta u siječnju, što će im omogućiti potpisivanje igrača na zimskom prijelaznom roku ukoliko im to uspije.

Kao i prema pisanju Don Balona, Lampard želi poboljšati svoje mogućnosti na desnom beku u zimskom prijelaznom roku, a Aoucef Atal i Hakimi su glavne mete Plavaca.

Također se primjećuje da je Zinedine Zidane dao Real Madridu zeleno svjetlo za prodaju Marokanca Plavcima, s tim da je navedeno da bi Los Blancosi mogli tražiti čak 35 milijuna eura za braniča.

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Hakimi je dobar dio svoje karijere u Realu proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, klubu u kojem je Marokanac impreisonirao tijekom svog vremena.

20-godišnjak je proveo prošlu godinu sa njemačkom ekipom, a nastavit će to raditi i ove sezone, jer želi steći dragocjeno iskustvo iz prve momčadi sa ekipom iz Bundeslige.

Hakimi je u stanju igrati desnog, lijevog, pa čak i desnog veznog, svestranost koja će definitivno biti korisna za Lamparda ukoliko se konačno preseli na Stamford Bridge za nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!