NaslovnicaVijestiZIDANE DOBIO 500 MILIJUNA EURA TRANSFER BUDŽETA: Prvo pojačanje već dogovoreno, preostala...

ZIDANE DOBIO 500 MILIJUNA EURA TRANSFER BUDŽETA: Prvo pojačanje već dogovoreno, preostala još tri!

Zidane dobio 500 milijuna eura transfer budžeta. Prvo pojačanje već dogovoreno, preostala još tri! Real Madrid je, kako se izvješćuje, spreman poduprijeti Zinedine Zidanea sa čudovišnim proračunom ovog ljeta, a navedena su tri velika imena koja bi trebala doći.

ZIDANE DOBIO 500

Los Blancosi su ove godine imali katastrofalnu sezonu, a osim što nisu osvojili niti jedan trofej, otpustili su Julena Lopeteguija i Santiago Solarija tijekom sezone.

To je dovelo do povratka Zidana unatoč tome što je napustio Bernabeu na kraju prošle sezone nakon što je osvojio nekoliko trofeja za klub. Navodno će ovo ljeto biti ogromno za Real Madrid.

Kao što je primijetio Sky SPorts, već su potvrdili potpisivanje Edera Militoa iz Porta sa namjerom da poboljšaju svoju obranu, ali sada izgleda kao da su veznjak i napadač na sljedećem dnevnom redu.

L’Equipe izvješćuje da će Real Madrid ovog ljeta ciljati na Kylian Mbappea, Paula Pogbu i Eden Hazarda, sa proračunom od 500 milijuna eura.

Na prvi pogled, to se odima kao iznimno ambiciozna strategija transfera s obzirom na novac koji je uključen i kalibar igrača sa njihovim trenutačnim klubovima koji ih nesumnjivo žele zadržati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!