NaslovnicaVijestiZidane ima jednu dilemu oko sastava, tri igrača u borbi za jedno...

Zidane ima jednu dilemu oko sastava, tri igrača u borbi za jedno mjesto!

Real Madrid i Bayern večeras će na Santiago Bernabeu odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka u kojoj će Bavarci pokušati da nadoknade zaostatak iz Munchena, dok se Real nada trećem uzastopnom finalu, a Zinedine Zidane ima jednu dilemu oko sastava za veliki okršaj.

Real Madrid na dobrom je putu da se po treći put zaredom nađe u borbi za trofej Lige prvaka, a Zinedine Zidane pred duel protiv momčadi Juppa Heynckesa ima jednu dilemu u vezi s prvih 11 koji će započeti utakmicu.

Španjolska Marca piše kako je Zidane već riješio sve nedoumice u vezi s deset imena koja će 1. svibnja istrčati na stadion Santiago Bernabeu. Ostaje samo pitanje hoće li jedanaesto mjesto pripasti Benzemi, Baleu ili Kovačiću. Njemački ARD pak u početnom sastavu Reala vidi Matea Kovačića.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, španjolska Marca upravo njemu daje najskromnije šanse. Prvo, Benzema je taj koji u igri najviše odgovara Cristianu Ronaldu, koji je u prvoj utakmici praktično bio ”negdje drugdje”, bez značajnoga utjecaja na igru.

Karim Benzema je onaj koji najbolje proigrava Ronalda, on na sebe skreće pozornost obrane protivnika, a ujedno se spreman žrtvovati na onaj način koji Ronaldo sugerira Zidaneu u pripremi utakmice.

>> Real Madrid – Bayern Munchen: Najava uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka

>> Polufinale Lige prvaka: Evo kako će Bayern Munich izgledati protiv Real Madrida u utorak

Međutim, mjestu u prvih jedanaest nada se i Bale, igrač sjajne brzine, čovjek koji može donijeti prevagu, ako je u pravoj formi. Bude li u sastavu, značit će to veći pritisak na obranu Bayerna.

[su_no1forfootball]

Što se pak tiče Matea Kovačića, Hrvat je poznat po svojim okomitim prodorima, velikoj preciznosti dodavanja (91 posto uspješnih pasova u Ligi prvaka), pokrivanju prostora i sposobnosti da se prilagodi igri u obrani, uz brze transformacije prema golu protivnika.

Dakle, dok ARD najavljuje srednji red Reala u formaciji Casemiro – Kroos – Kovačić – Modrić, Marca je sklonija vjerovati kako će Zidane na teren poslati Benzemu ili Balea, a ne Kovačića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!