NaslovnicaVijestiZIDANE IMA KONKURENCIJU: Evo tko bi mogao postati menadžer Manchester Uniteda!

ZIDANE IMA KONKURENCIJU: Evo tko bi mogao postati menadžer Manchester Uniteda!

Zidane ima konkurenciju. Evo tko bi mogao postati menadžer Manchester Uniteda! Manchester United navodno razmišlja o angažiranju jednog od svojih bivših igrača koji bi mogli zamijeniti Jose Mourinha kao menadžera – Laurent Blanc.

Zidane ima konkurenciju

Francuski taktičar je proveo dvije godine na Old Traffordu na kraju svoje karijere, iako je nesumnjivo postao veći za klubovima poput Montpelliera, Barcelone, Marseillea i Intera.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, možda je ta veza sa Unitedom mogla doći u sukob, dok je 52-godišnjak očito također impresionirao u svom menadžmentu sa Bordeauxom, PSG-om i francuskim nacionalnim timom.

Don Balon tvrdi bi Laurent Blanc mogao biti glavni kandidat uz Zinedine Zidanea, koji je nedavno povezan sa Manchester Unitedom usred Mourinhove razočaravajuće sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Zamišljeno je da će navijači u velikoj mjeri pogodovati Zidaneu zbog nedavnog nevjerojatnog uspjeha u Ligi prvaka za manje od tri sezone zadužene u Real Madridu.

Blanc je, međutim, iskusnije ime i također je osvojio titule u Francuskoj, a imao je iskustvo igranja u Premie rligi, možda bi bilo bolje da njega dovedu nego Zidanea, ali vidjet ćemo što će se dogoditi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!