NaslovnicaVijestiZidane izgubio živce na pitanje o ponašanju Balea

Zidane izgubio živce na pitanje o ponašanju Balea

Gareth Bale u centru je pažnje španjolske javnosti, ali zbog ‘egzibicija’ na klupi za rezervne igrače, a na novinarsko pitanje o ponašaju Balea, Zinedineu Zidaneu “pukao” je film.

Nogometaši Real Madrida u četvrtak, kolo prije kraja prvenstva, pobjedom protiv Villarreala mogu da obezbijede 34. šampionsku titulu.

“Kraljevski klub” ima četiri boda više od Barcelone i priliku da na svom stadionu proslavi veliku uspjeh.

Ipak, trenera Zinedinea Zidanea je pred duel sa Villarrealom iznerviralo pitanje novinara o ‘čudnom’ ponašanju Garetha Balea na klupi za rezervne igrače. Francuz je najprije ignorisao pitanje novinara o Velšaninu, ali je u jednom trenutku izgubio živce.

“Znam šta radite, pokušavate da napravite razdor između mene i Balea, ali neće vam uspjeti. Gareth je dio Reala, on je dio naše porodice. Pokušavate da nas posvađate, ali neće vam to poći za rukom. Mi smo ujedinjeni, svi mislimo jednaki i imamo isti cilj”, poručio je Zidane.

Bale u posljednjih pet utakmica nije odigrao ni minut uprkos tome što je trenerima dozvoljeno da izvrše pet izmjena. Velšanin se na tribinama glupira, pravi se da spava ili glumi da gleda kroz dvogled naprevljen od toalet papira.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!