NaslovnicaVijestiZidane misli da Hazard i Vinicius nisu kompatibilni na terenu

Zidane misli da Hazard i Vinicius nisu kompatibilni na terenu

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra da Eden Hazard i Vinicius Junior nisu kompatibilni na terenu, prenosi španjolski list As.

Hazard i Vinicius

U subotnjeg izdanju španjolskog magazina As prenijeta je priča prema kojoj trener madridskog Reala Zinedine Zidane misli kako belgijski ofanzivac Eden Hazard nije kompatibilan sa mladom brazilskom zvijezdom Viniciusom, što može predstavljati problem za Los Blancose.

Dvojica igrača do sada nisu bili na terenu u istom trenutku na natjecateljskim utakmicama, što ide u prilog tvrdnjama španjolskog lista da Francuz nije uspio da osmisli taktiku prema kojoj bi Real bio efikasan sa tim dvojcem u napadu.

Ipak, treba naglasiti da je za takvu situaciju sigurno zaslužna i činjenica da je Hazard, otkako je ljetos stigao iz Chelseaja za obeštećenje od 100 miliona dolara, imao velikih problema da ostane zdrav.

Ipak, ostaje da se vidi kakve će odluke donijeti Zidan kada Hazard uspostavi pravu fizičku formu, a Vinicius dodatno sazri. U trenutku prekida španjolske La Lige, koja se nastavlja poslije 8. lipnja, Real se nalazio na drugom mjestu tabele sa dva boda manje u odnosu na Barcelonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!