NaslovnicaVijestiZIDANE NA LJETO POSTAJE TRENER UNITEDA: Zvijezdu Barcelone koja vrijedi 100 milijuna...

ZIDANE NA LJETO POSTAJE TRENER UNITEDA: Zvijezdu Barcelone koja vrijedi 100 milijuna eura vodi sa sobom na Old Trafford!

Zidane na ljeto postaje trener Uniteda! Zvijezdu Barcelone koja vrijedi 100 milijuna eura vodi sa sobom na Old Trafford! Zvijezda iz Barcelone i Francuske Ousmane Dembele je naizgled dao poticaj Manchester Unitedu, nakon što je zabilježeno da je krilnom igraču prioritet ponuda da se pridruži Zinedine Zidaneu na Old Traffordu.

Zidane na ljeto

To nam piše Don Balon, koji napominje da će 21-godišnjak napustiti klub na ljeto i da je već izdvojio klub u koji će se preseliti sljedeće sezone.

U izvješću se također navodi da Dembele stavlja ponudu Zidanea kao prioritet, a ta ponuda je da se preseli sa njim u Manchester United, s tim da se također navodi da je tri puta pobjednik Lige prvaka imao dogovor sa Crvenim đavolima o popunjavanju mjesta menadžera.

Ova će vijest biti ogromna za navijače Manchester Uniteda, jer izgleda da će ovo biti zlatna prilika da potpišu jednu od najzanimljivijih zvijezda na svijetu, sve dok budu doveli Zidanea na ljeto.

Čini se da je Dembele konačno pronašao svoju formu sa Barcelonom, ako nedavni pokazatelji govore bilo što, nešto što je izgledalo da se možda neće dogoditi s obzirom kako je započeo svoju karijeru sa Bacelonom prošle sezone.

Francuz se mučio u Barceloni nakon što je došao na Nou Camp 2017. godine iz Borussije Dortmund, sa ozljedama i nedosljednom igrom, što je samo otežalo njegov početak na Nou Campu.

Međutim, unatoč tome, Demebele konačno izgleda kao da je oživio svoju karijeru i okrenuo se španjolskim divovima, ali ako je vjerovati izvješću iz Don Balona, izgleda da navijači Barcelone neće još dugo gledati Francuza u svojim redovima.

Izvješće iz španjolskog časopisa kaže da bi Dembeleov odlazak sa Nou Campa moglo koštati Uniteda oko 100 milijuna eura, što je više od razumne cijene koju će platiti za igrača sa njegovom prirodnom sposobnošću i potencijalom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!