NaslovnicaVijestiZidane: Nema razloga da odmaram Ronalda

Zidane: Nema razloga da odmaram Ronalda

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da nema namjeru odmarati Cristiana Ronalda jer je napadač kraljevskog kluba u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Nema razloga da odmaram Ronalda

Ronaldo je postigao hat trick, te pomogao svom timu da preokrene rezultat iz prve utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Wolfsburga, te prođe u polufinale ukupnim rezultatom 3-2.

I dok Zidane odmara Garetha Balea i Karima Benzemu, otkrio je da nikada nije imao namjeru odmarati Cristiana Ronalda ove sezone.

Portugalac je jučer protiv Getafea postigao svoj 31. gol ove sezone u La Ligi, te je glavni kandidat za osvajanje Pichichi trofeja, a Zidane ne vidi razlog za njegovo odmaranja sve dok postiže golove.

“Nema razloga da odmaram Ronalda. Odmorili smo Karima i Garetha, ali ne Ronalda. On igra sjajno i ne vidimo razlog zašto bismo to uradili.”

Francuski stručnjak je također zadovoljan izvedbama nekih rezervi, kao što su Isco i James Rodriguez, koji su se jučer također upisali na listu strijelaca.

“Vrlo sam sretan zbog njih, jer to nije lako. Ono što mi se sviđa i što je važno za tim je da kada igrači dobiju priliku za igru, oni je dobro iskoriste.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!