NaslovnicaVijestiZidane objasnio zašto Bale nije igrao posljednju utakmicu Real Madrida!

Zidane objasnio zašto Bale nije igrao posljednju utakmicu Real Madrida!

Zinedine Zidane je izjavio da je Gareth Bale izbačen sa klupe Real Madrida ovog vikenda zbog tehničkih razloga.

Zidane objasnio

Oslabljeni Madrid je odigrao remi od 2-2 protiv Leganesa u utakmici koja im nije značilo, s obzirom da je Real već osvojio ligu prošlog tjedna.

Međutim, od Balea nije bilo ni traga, jer Velšanin uopće nije uspio ući u momčad, mnogi su ukazali na njegove nedavne sprdnje kao razlog zbog kojeg ga Zidane nije uvrstio.

Na pitanje o tome što nije uvrstio Balea i Jamesa Rodrigueza nakon utakmice, Zidane je izjavio: “Znate što se dogodilo sa jednim (Rodriguez je propustio utakmicu iz osobnih razloga)”

“Drugi je tehnička odluka.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Bale je nedavno osvanuo na naslovnicama nakon što je spavao na klupi, kao i kada je pravio dvogled te pratio utakmicu preko njega.

No, najveća priča u svemu tome je bio njegov nedostatak entuzijazma kada su Los Blancosi slavili svoj 34. naslov u La Ligi.

31-godišnjak se mogao vidjeti sa rukama prekriženim tijekom proslave, kao i zbog nedostatka interesa za pjevanjem zajedno sa suigračima.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!