NaslovnicaVijestiZidane objasnio zašto ne daje Baleu priliku u posljednje vrijeme

Zidane objasnio zašto ne daje Baleu priliku u posljednje vrijeme

Krilni igrač Real Madrida Gareth Bale sinoć je presjedio na klupi za rezervne igrače u pobjedi njegovog kluba protiv Bayern Munchena rezultatom 2-1 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Zidane objasnio zašto Bale ne igra

Ovo je druga uzastopna gostujuća utakmica na kojoj Zinedine Zidane nije odlučio dati priliku sjajnom Velšaninu, koji nije nastupio ni protiv Juventusa u prvoj utakmici četvrtfinala.

Unatoč maloj minutaži, Bale ima solidnu statistiku ove sezone, te je u 22 ligaška nastupa postigao 11 golova i podijelio dvije asistencije. Ipak, u pet utakmica odigranih u Ligi prvaka postigao je tek jedan gol, a mnogi španjolski mediji smatraju kako mu je ovo posljednja sezona na Santiago Bernabeuu, te je to razlog zbog kojeg nema minutažu kao ranijih sezona.

Ipak, Zidane još uvijek odbija to priznati, te je otkrio razlog zbog kojeg mu nije odlučio dati priliku sinoć u Minhenu. Kako kaže, igrači kojima daje priliku ispred njega su u dobroj formi u ovom trenutku i da je takva situacija očekivana u tako talentiranoj ekipi kao što ju ima Real Madrid, ali i dodao da i dalje računa na njegove usluge.

On je rekao: “Moram donositi odluke i imam vrlo dobre igrače u timu. Neki igrači pružaju jako dobre nastupe u ovom trenutku. Preostalo je još utakmica do kraja sezone i računam na Garetha Balea, nije istina da ga ne koristim.”

Međutim, iako su neki možda u boljoj formi od Balea, on je i dalje drugi strijelac ekipe, odmah iza fenomenalnog Cristiana Ronalda. Karim Benzema je postigao samo devet golova u 40 nastupa u cijeloj sezoni, Lucas Vazquez samo osam u 48 nastupa, dok je Marco Asensio postigao 11 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!