NaslovnicaVijestiZIDANE ODBIO PONUDU VELIKOG EUROPSKOG KLUBA: Čeka priliku da vodi Manchester United!

ZIDANE ODBIO PONUDU VELIKOG EUROPSKOG KLUBA: Čeka priliku da vodi Manchester United!

Zidane odbio ponudu velikog europskog kluba. Čeka priliku da vodi Manchester United! Zinedine Zidane je navodno odbio ponudu Juventusa da postane nogometni direktor zbog špekulacija o Manchester Unitedu.

Zidane odbio

Prema Daily Stardu, Francuz je posljednjih nekoliko mjeseci bio jako povezan sa menadžerskom ulogom na Old Traffordu, kako je trenutni menadžer Jose Mourinho nastavio sa lošim rezultatim u novoj 2018/19 sezoni.

Crveni đavoli su devet bodova iza Manchester Cityja i Liverpoola u Premier ligi nakon sedam utakmica, dok su ispali iz Carabao kupa. Oni bi se također mogli boriti i u grupnoj fazi Lige prvaka.

Odigrali su 0-0 sa Valencijom na Old Traffordu u utorak nakon što su Mourinho igrači ispustili vrijedne bodove u skupini H, nakon čega je uslijedio katastrofalni poraz od West Hama (3-1) u ligi prošle subote.

Mnogi stručnjaci i navijači upućuju na to da je portugalski stručnjak na posuđenom vremenu u ovom trenutku u klubu, ali on je još uvijek tamo i igrat će protiv Newcastlea ovog vikenda.

Međutim, u novom uvidu u tu tekuću priču, Zidane je odbacio ponude Juventusa iz Serije A, gdje su se nadali da će ga postaviti kao svog nogometnog direktora, kako izvještava Calcio Mercato.

Bivši francuski internacionalac je napustio mjesto glavnog trenera Real Madrida u svibnju nakon što je odveo klub do treće uzastopne titule Lige prvaka i od tada je bez posla, unatoč unosnoj ponud UAE-a, piše Calcio Mercato.

Talijanska publikacija navodi da je Zidane sa zadovoljstvom pričekao svoju priliku u Manchester Unitedu i želi zadržati nogomet u Ligi prvaka.

Posljednja promjena može biti uzbudljiva za sve navijače Crvenih đavola s obzirom na jadno raspoloženje oko kluba u posljednjih nekoliko tjedana, ali trenutno Mourinho i dalje vodi glavnu riječ na Old Traffordu i ima priliku da ponovo vrati ekipu u najbolju formu, počevši od subotnje utakmice protiv Newcastlea na Old Traffordu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!