NaslovnicaVijestiZIDANE ODUŠEVIO NAVIJAČE: Evo zašto je branio Navas protiv Celte, a ne...

ZIDANE ODUŠEVIO NAVIJAČE: Evo zašto je branio Navas protiv Celte, a ne Courtois!

Real Madrid je večeras, u okviru 28. kola La Lige, na Santiago Bernabeuu ugostio Celtu iz Viga, a rezultat je na kraju glasio 2-0. To je bila prva utakmica, ujedno i prva pobjeda, pod vodstvom Zinedinea Zidanea, koji se nedavno vratio na klupu Los Blancosa.

Zidane objasnio zašto brani Navas ispred Courtoisa

Francuski stručnjak je pred ovaj susret iznenadio odlukom o ostavljanju Thibauta Courtoisa na klupi za rezervne igrače, a umjesto njega svoj tek četvrti nastup u ligi ove sezone upisao je Keylor Navas.

Naime, on je priznao kako je reprezentativac Kostarike zaslužio veću minutažu u dosadašnjem dijelu sezone. Rekao je: “Keylora Navasa volim, ali volim i Courtoisa također. Thibaut je pokazao da je sjajan golman, ali želim i da se Keylor osjeća važnim dijelom tima.”

Zatim je nastavio: “Nisam zaboravio sve ono što je uradio ovdje. Za sada, ove sezone je branio manje, ali je zaslužio veću minutažu. Ovo što sam rekao za Navasa također važi i za Marcela. Međutim, opet nije bitno ni da igraju Courtois, Regulion ili netko tko je igrao umjesto Isca. Ono što želim je da se svi igrači vrate na svoju pravu razinu. Danas je branio Keylor, branit će i Thibaut također, a tu imamo i Lucu kao trećeg golmana. Real Madridu su potrebna dva, tri, četiri sjajna golmana, tako da trener uvijek ima problem, ali računam na obojicu do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti.”

Najnovije vijesti

Evo zašto je Xavi odlučio ostati u Barceloni

0
Xavi Hernandez, trener Barcelone, je ranije tokom ove sezone najavio svoj plan napuštanja kluba tokom ljeta. Međutim, nakon preispitivanja, odlučio je ostati na klupi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!