NaslovnicaVijestiZidane otkrio tko je najvažniji igrač PSG-a, nije u pitanju Neymar!

Zidane otkrio tko je najvažniji igrač PSG-a, nije u pitanju Neymar!

Utakmica između Real Madrida i Paris Saint-Germaina u okviru osmine finala Lige prvaka je za nekoliko dana, a trener ‘kraljevskog’ kluba Zinedine Zidane je u današnjem intervjuu pričao o svom sljedećem protivniku.

Zidane pričao o Mbappeu

Francuski klub je uspostavio dominaciju u francuskom prvenstvu ove sezone, a također su u osminu finala Lige prvaka prošli sa prvog mjesta u grupi B, gdje je još bio i njemački prvak Bayern Munchen.

I dok Parižani imaju 12 bodova prednosti u ligi ispred rivala AS Monaca, Real Madridu, s druge strane, ne ide sve po planu u La Ligi. Nalaze se na razočaravajućem četvrtom mjestu sa 42 osvojena boda nakon 22 odigrana kola, te za vodećom Barcelonom zaostaju 17 bodova, ali imaju i odigranu utakmicu manje. Pored toga, u svojoj grupi u Ligi prvaka su završili na drugom mjestu, iza Tottenham Hotspura.

Zidane priznaje kako je svjestan koliko je Paris Saint-Germain opasan protivnik: “Mi smo u formi, motivirani smo i igrat ćemo protiv tima koji ima fantastičnu sezonu. Oni imaju nevjerovatne igrače, ali mi možemo pronaći pravu motivaciju u našim navijačima. Benzema? On je motiviran, baš kao i ostali igrači. Ovo će biti vrlo važna utakmica, siguran sam kako će jedni drugima međusobno pomagati u srijedu.”

[su_no1forfootball]

Unatoč vrhunskoj prošloj sezoni, u kojoj je njegov tim osvojio La Ligu i Ligu prvaka, Zidane je trenutno pod velikim pritiskom, a nedavno je i sam priznao da njegova budućnost zavisi od dvomeča protiv PSG-a.

“Biti trener može biti jako teško, uvijek ste po pritiskom i to se događa svugdje, bez obzira koji klub vodite”, rekao je francuski stručnjak povodom toga, te nastavio: “Sretan sam u Madridu. Učinit ću sve što mogu da ostanem ovdje i sljedeće sezone. Fokusiran sam na sadašnjost i vjerujem svojim igračima.”

“Paris-Saint Germain ima vrhunske igrače, bit će nam teško. Mislim da je Kylian Mbappe vrlo važan za njih. On je odličan unatoč tome što je jako mlad. Bit će nam teško zaustaviti ga i njegove suigrače.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!