NaslovnicaVijestiZIDANE PONOVO NA IZLAZNIM VRATIMA: Evo koga navijači Real Madrida žele kao...

ZIDANE PONOVO NA IZLAZNIM VRATIMA: Evo koga navijači Real Madrida žele kao zamjenu!

Sezona nije baš najbolje počela za Real Madrid. Nakon četiri odigrane utakmice u La Ligi, Los Blancosi su treći na tabeli, sa dvije ostvarene pobjede. Pored toga, tim Zinedinea Zidanea je pretrpio težak poraz na gostovanju kod Paris Saint-Germaina u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Navijači Real Madrida žele Mourinha

Domaćin je slavio rezultatom 3-0, a zvijezda susreta bio je Angel di Maria, bivši igrač ‘kraljevskog’ kluba. Argentinac je postigao dva sjajna gola u prvih 45 minuta, da bi u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena Parižani stigli i do trećeg gola preko Thomasa Meuniera.

To nije početak sezone kakav su očekivali mnogi navijači kluba, pogotovo zbog činjenice da su proteklog ljeta na pojačanja potrošili preko 300 miliona eura. Loši rezultati su tako pokrenuli i nove špekulacije o budućnosti Zinedinea Zidanea.

Francuz se na Santiago Bernabeu vratio u martu, ali njegov drugi mandat u klubu mogao bi trajati samo nekoliko mjeseci, za razliku od prvog koji je trajao par godina. Čini se kako navijači već žele njegov odlazak, no, tko bi ga u tom slučaju mogao zamijeniti? Prema anketi koju su provele novine Marca, Jose Mourinho je favorit broj jedan.

Naime, Portugalac je osvojio čak 44 posto glasova, dok je na drugom mjestu završio bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri sa 23 posto glasova. Na trećem mjestu je klupska legenda Raul Gonzalez, koji je osvojio 21 posto glasova, dok je preostalih 12 posto glasova otišo na opciju ‘netko četvrti’.

Ovi rezultati su pomalo i iznenađujući, s obzirom na okolnosti pod kojim je Mourinho napustio Madrid prije šest i pol godina. Ipak, unatoč svemu ovome, čini se kako on nema namjeru vratiti se u klub. U intervjuu za Deportes Cuatro on je nedavno rekao: “Ne bih želio trenirati Real Madrid, jer oni već imaju trenera. Ne možete trenirati tim koji već ima trenera i to je to.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!