NaslovnicaVijestiZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI: Evo što će se dogoditi ukoliko ne dođe...

ZIDANE POSTAVIO ULTIMATUM POGBI: Evo što će se dogoditi ukoliko ne dođe u Real Madrid!

Iza zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbe još je jedna poprilično prosječna sezona, unatoč tome što je postigao 13 golova i izabran u timu sezone u Premier ligi.

Zidane postavio ultimatum Pogbi

26-godišnjak je bio u središtu brojnih svađa sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom, te je to jedan od razloga zbog kojih je Portugalcu uručen otkaz. Njegova zamjena Ole Gunnar Solskjaer imao je jako dobar start na klupi ‘Crvenih vragova’, ali ipak nije uspio spasiti sezonu, te će oni sljedeće sezone nastupiti u Europskoj ligi.

U posljednjih nekoliko tjedana ne prestaju špekulacije o navodnom interesu Real Madrida za Paula Pogbu. Francuski reprezentativac je već priznao kako bi odlazak na Santiago Bernabeu bilo ispunjenje sna, ali da li će do transfera zaista doći? Kako pišu engleske novine The Sun, trener ‘kraljeva’ Zinedine Zidane čini sve što je u njegovoj moći da mu se sunarodnjak pridruži u Madridu.

Naime, u izvješću piše kako je on kontaktirao Pogbinog agenta Mina Raiolu, poručivši mu kako 26-godišnjak mora doći ovog ljeta, inače u budućnosti neće više biti prilike za ovaj transfer. Pred Los Blancosima je možda i najvažniji prelazni rok u posljednjih deset godina, a očekuje se potpuni remont tima, te dolazak brojnih zvijezda.

Nema sumnje kako će Manchester United učiniti sve da zadrži Pogbu, ali on najvjerovatnije neće pristati na novu sezonu bez Lige prvaka, pogotovo sada kada je na vrhuncu svoje karijere.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!