NaslovnicaVijestiZidane potvrdio svađu Ronalda i Ramosa

Zidane potvrdio svađu Ronalda i Ramosa

svađa ronaldo ramos

Sinoć se igrao derbi El Madrinelo između Atletico Madrida i Reala gdje su crveno-bijeli dočekali ‘kraljeve’ na svom novom stadionu po prvi puta. Prvi El Madrinelo na Wanda Metropolitano stadionu završio je bez golova. Obje momčadi imali su svojih prilika, nešto bolji bio je Real, a utakmicu je obilježio start Lucasa na kapetana Reala gdje je Ramosu pukao nos nakon čega je morao napustit igru.

Golgeterski post Cristiana glavni je problem Real Madrida. Najbolji igrač svijeta u prvenstvu ne može postići gol. Tek jednu loptu Ronaldo je spremio u mrežu, a sinoć je ponovno imao dobrih prilika među kojima je najbolja bila u zadnjim minutama utakmice.

Već mjesec dana priča se o krizi u svlačionici Reala gdje dva glavna igrača imaju nesuglasice. Kapetan Sergio Ramos i glavna zvijezda ‘kraljeva’ Cristiano Ronaldo javno imaju nesuglasice. Ronaldo je kritizirao upravu kluba zbog prodaje ključnih rotacijskih igrača poput Morate, Jamesa i Pepea, a Ramos se morao postaviti kapetanski i zaštiti svoj klub čak i od svoje glavne zvijezde.

Ramos je na Ronaldovu izjavu odgovorio medijima kako se ne slaže s Ronaldom u vezi toga i kako nije u redu da kritizira klub u ovim teškim trenucima. “U svlačionici sada trebamo zajedništvo” – rekao je Ramos.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

zidane potvrdio svađu

Zidane potvrdio svađu?

Nakon remija protiv Atletica novinari su upitali Zidanea za odnos Ronalda i Ramosa na što je trener Real Madrida odgovorio: “Ramos je pametan i zna što radi. On može izjaviti što god hoće. Ronaldo je također pametan, oni su pametni i kada imaju različita mišljenja ništa se loše ne dogodi.”

“Takve stvari uvijek se izglade i uvijek će se izgladiti. Neće biti problema na relaciji Ronaldo-Ramos.” – dodao je legendardni Zizou.

O odnosu Ronaldo – Ramos upitali su i dokapetana Marcela: “Ne znam ništa o tome i da li je Ronaldo nesretan u Real Madridu. Ne znam ništa ni o tome da li nešto nije u redu što se tiče njega i Ramosa. Želim samo igrati nogomet. Ne znam ništa o tome da li je došlo do sukoba između njih dvojice.”

No bilo svađe ili ne Real ima i većih problema, a to je minus deset bodova u odnosu na glavnog rivala Barcelonu. Pred njima su još dva ‘El Clasica’, a Zidane je uvjeren u pad forme Barcelone te je dodao: “Barca će ispustiti bodove, vjerujte mi.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!