NaslovnicaVijestiZIDANE PRAVI REMONT U REALU: Zvijezda Manchester Cityja dio njegovih planova!

ZIDANE PRAVI REMONT U REALU: Zvijezda Manchester Cityja dio njegovih planova!

Zidane pravi remont u Realu. Zvijezda Manchester Cityja dio njegovih planova! Nakon što se Zinedine Zidane vratio na čelo Real Madrida, u tijeku je proces obnove u klubu.

ZIDANE PRAVI REMONT

Momčad trenutno zauzima treće mjesto u La Ligi, 12 bodova manje od Barcelone zahvaljujući osam poraza u 27 utakmica do sada u ligi.

Real je poznat po tome što troši veliki novac na prijelaznim rokovima, pogotovo na današnjem tržištu, izgleda da će potrošiti velike novce za nova pojačanja, jer navodno ide potpuna reformacija tima.

Klub navodno priprema ogromnu ljetnu potrošnju od 300 milijuna funti, a zvijezde kao što su Neymar, Eden Hazard i Christian Eriksen nalaze se na listi poželjnih pojačanja.

Prema Mirroru, taj popis se proširio i na napadača Manchester Cityja, Raheem Sterlinga.

Sterling je otkriće pod vodstvom Pep Guardiole u Cityju, s obzirom na 15 golova i devet asistencija u Premier ligi do sada ove sezone.

City je na pravom putu ka ligaškoj tituli, dok je četverostruka kruna još uvijek moguća.

Ovo nije prvi put da je Zidane izrazio divljenje prema 24-godišnjaku.

Real je u kolovozu poslao skaute da prate Sterlinga, a čak su ga zanimale i usluge krilnog igrača.

Još u 2015. godini, dok je Sterling bio u Liverpoolu, Zidane je doveo u pitanje svoj prividni interes za tada zvijezdu u porastu.

Zidane je rekao: “Znamo tko je Raheem Sterling i naravno da pratimo igrača.”

“Postoji vrlo malo igrača na svijetu koji mogu poboljšati momčad Real Madrida, pa je važno pratiti napredak najboljih mladih igrača na svijetu.”

City će nerado pustiti Engleza. Sterling je studenom u klubu potpisao novi ugovor u iznosu od 300.000 funti tjedno, koji će ga zadržati na Etihadu do 2023. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!