NaslovnicaVijestiZidane prokomentirao igru Jovića: Gol nije najvažniji

Zidane prokomentirao igru Jovića: Gol nije najvažniji

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je kako je zadovoljan igrom Luke Jovića u polufinalu španjolskog Superkupa koji se održava u Saudijskoj Arabiji. Real je savladao Valenciju u prvom polufinalu (3:1), a francuski stručnjak je ukazao povjerenje srpskom napadaču od prvog minuta.

Jović je počeo kao starter polufinale Superkupa, koje se igralo u Džedi, i na terenu je proveo 83 minuta. Za to vrijeme je upisao asistenciju kod pogotka Luke Modrića, ali i propustio jednu veliku šansu.

“Naravno da bi on volio da je dao gol, ali to nije najvažnija stvar. Odigrao je dobru utakmicu. Radi vrijedno, iako nije lako igrati kad dugo ne dobiješ priliku. Osjeti se ta razlika. Pružio je sve što je mogao, uradio je svoj posao”, jasan je Zidane.

Mladi, 22-godišnji igrač u ovoj sezoni je odigrao ukupno 16 utakmica, najčešće ulazeći sa klupe, i postigao je samo jedan gol. Na terenu je proveo ukupno 515 minuta, što je u prosjeku nešto više od pola sata po utakmici.

Istini za volju, u pojedinim situacijama zaista nije imao sreće, poništavani su mu golovi nakon pregledavanja VAR-a, pogađao je i okvir gola, a na ruku mu svakako ne ide činjenica da je Karim Benzema u izvanrednoj formi ove sezone.

Kraljevski klub u finalu Superkupa čeka pobjednika duela Barcelona – Atletico Madrid, koji je na programu u četvrtak od 20.00h.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!