NaslovnicaVijestiZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU ZA HAZARDA: Stiže zvijezda Premier lige za 150 miliona...

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU ZA HAZARDA: Stiže zvijezda Premier lige za 150 miliona eura!

Iako je prošlo tek nekoliko dana otkako se vratio na klupu Real Madrida, čini se kako je Zinedine Zidane isplanirao koja pojačanja želi u predstojećem ljetnom prelaznom roku.

Real Madrid želi Salaha umjesto Hazarda

Los Blancosi su službeno potvrdili nejgov povratak ranije ovog tjedna, a na klupi je zamijenio Santiaga Solarija. 46-godišnjakov drugi mandat na Santiago Bernabeuu je započeo sjajno, s obzirom da su ovog vikenda slavili protiv Celte Vigo rezultatom 2-0, te smanjili zaostatak za Atletico Madridom na dva boda.

Ipak, Zidane se po svemu sudeći više fokusirao na sljedeću sezonu, te je već odlučio tko će biti mete u ljetnom prelaznom roku, ako je vjerovati španjolskim novinama Don Balon. U izvješću piše kako je Eden Hazard i dalje glavna meta, baš kao što je bio i u ljetnom prelaznom roku, kada su mnogi smatrali kako će zamijeniti Cristiana Ronalda, koji je otišao u redove Juventusa.

Međutim, također se izvještava kako će čelnici kluba, u slučaju da Belgijanac ne dođe na Santiago Bernabeu, pokušati dovesti zvijezdu Liverpoola Mohameda Salaha, i to na zahtjev Zinedinea Zidanea, a transfer bi mogao iznositi čak 150 miliona eura. Već na početku sezone je bilo jasno kako Benzema i Bale neće uspjeti zamijeniti Cristiana Ronalda, te nema sumnje kako će navijačima biti svjedeno da li došao Salah ili Hazard.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!