NaslovnicaVijestiZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU ZA MODRIĆA: Ova zvijezda je njegovo tajno oružje!

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU ZA MODRIĆA: Ova zvijezda je njegovo tajno oružje!

Zidane pronašao zamjenu za Modrića! Ova zvijezda je njegovo tajno oružje! Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane je navodno oduševljen idejom o potpisivanju kluba Adrien Rabiota u besplatnom transferu ovog ljeta.

ZIDANE PRONAŠAO ZAMJENU

23-godišnjak će postati slobodan agent, jer će njegov trenutni ugovor sa PSG-om isteći na kraju sezone.

Kao što je Marca primijetila prošlog mjeseca, bilo je sugerirano da je postignut dogovor da se francuski internacionalac pridruži Barceloni kako bi pojačala svoje opcije na sredini terena, ali to više nije slučaj.

Sa katalonskim divovima koji su se složili da će potpisati Frankie de Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna eura prema pisanju BBC Sporta, to je naravno dovelo do uvjerenja da neće pokušati potpisati i Rabiota.

S druge strane, Sport sada izvješćuje da bi Rabot mogoa biti Zidaneovo ‘tajno oružje’ koje će dovesti da zamijeni Luku Modrića, koji će u rujnu napuniti 34 godine.

Iako u različitim fazama karijere, potpsivanje Rabiota bi svakako imalo smisla, jer je imao tehničku kvalitetu i klasu na loptu poput Modrića kako bi dodao tu ključnu kreativnost u veznom redu.

Ostaje nam da vidimo hoće li Los Blancosi krenuti sa ponudom za Rabiota, budući da se očekuje da će obnoviti taj sastav ovog ljeta nakon ogorčeno razočaravajuće sezone.

Nakon što su ovog mjeseca ispali iz Lige prvaka i Kupa Kralja, Real Madrid je također 12 bodova iza Barcelone u La Ligi.

Imajući to na umu, spremni su okončati sezonu praznih ruku, što će biti veliko razočarenje s obzirom na njihov uspjeh posljednjih godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!