NaslovnicaVijestiZidane pronašao zamjenu za Pogbu: Upravi Reala predložio još jednog Francuza!

Zidane pronašao zamjenu za Pogbu: Upravi Reala predložio još jednog Francuza!

Trener Real Madrida Zinedine Zidane preporučio je još jednog Francuza upravi kluba, čija je glavna prednost to što bi trebao biti barem za pola jeftiniji od zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbe.

Zidane naredio Perezu

Real Madrid će osvježiti svoju veznu liniju na ljeto koja je s Casemirom, Toni Kroosom i Lukom Modrićem već nekoliko godina, neprikosnovena u Realu. Velika je želja Christian Eriksen iz Tottenhama, a prošlog je tjedna u španjolskim medijima procurila informacija o interesu madridskog diva za zvijezdu Manchester Uniteda, Paula Pogbu.

Transfer glasine: Roma dovodi iskusnog Nijemca, Trippier izrazio želju za prelazak u ovaj klub, United uskoro predstavlja sportskog direktora

Crveni vragovi za Francuza zahtijevaju oko 150 milijuna eura odštete, a na to se mora dodati astronomska plaća Pogbe, koja iznosi čak 17 milijuna eura godišnje, što je također mnogo i za bogati madridski klub. Novine AS izvještavaju da su u Madridu pronašli jeftiniju alternativu u 22-godišnjem veznjaku Lyona Tanguy Ndombeleu, za kojeg Lyon navodno potraživa između 70 i 80 milijuna eura odštete.

U ovoj sezoni, Ndombele je nezamjenjiv član ekipe Lyona, za koju je prikupio čak 44 nastupa u svim natjecanjima. Također je na listi želja Manchester Citya i Tottenhama, a u Madridu Zinedine Zidane posebno inzistira na njegov dolazak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!