NaslovnicaVijestiZIDANE RAZGOVARAO SA IGRAČIMA UNITEDA: Evo što im je bivši menadžer Real...

ZIDANE RAZGOVARAO SA IGRAČIMA UNITEDA: Evo što im je bivši menadžer Real Madrida rekao!

Zidane razgovarao sa igračima Uniteda. Evo što im je bivši menadžer Real Madrida rekao! Bivši menader Real Madrida, Zinedine Zidane je kontaktirao zvijezde francuske reprezentacije i Manchester Uniteda Paul Pogbu i Anthony Martiala o zamjeni Jose Mourinha.

Zidane razgovarao

CaughtOffside tvrdi da je 46-godišnjak sve više uvjeren da će mu se posao ponuditi neposredno nakon lošeg starta sezone i zbog napetosti odnosa između Mourinha i izvršnog potpredsjednika Ed Woodwarda.

Mail je među izvorima koji su nedavno povezali Zidanea sa pozicijom menadžera Crvenih vragova, a sada se pojavio i navodno rekao Pogbi i Martialu o mogućem preuzimanju kluba.

Ovo je uzvudljivo razdoblje za navijače Uniteda, a izvori bliski Zidaneu su govorili da je razgovarao sa neumornim dvojcem o preuzimanju posla u Manchester Unitedu unatoč trenutnim poteškoćama i raznim vezama koje su ih povezivale sa odlaskom sa Old Trafforda.

Zidane ih je, međutim uvjeravao da će on uskoro biti na putu za Old Trafforda, što su obojica igrača jasno reagirala vrlo pozitivno.

Ovo je pomalo u skladu sa izvještajem iz Telegrafa, koji navodi da su Martial i Pogba spremni čekati da Zidane pređe u United, nakon što je Mourinhova budućnost pod znakom sumnje.

Unitedovi izvori su nedavno poricali planove za zamjenu Mourinha sa Zidaneom, ali novinar Daniel Harris je nedavno otkrio da je United prišao Zidaneu već prije mjesec dana.

Sigurno izgleda da bi ova promjena na Old Traffordu mogla doći neposredno, a to je dobra vijest u smislu zadržavanja Pogbe i Martiala, jer bi Zidane vjerojatno bio u boljem položaju.

Bivši menadžer Real Madrida je bio veliki uspjeh u manje od tri pune sezone na Bernabeu, osvojivši tri Lige prvaka i La Ligu prije nego što je ovog ljeta napustio klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!