NaslovnicaVijestiZidane se posvađao sa zvijezdama kluba - prijeti mu otkaz: Real odmah...

Zidane se posvađao sa zvijezdama kluba – prijeti mu otkaz: Real odmah pronašao zamjenu!

Klupska legenda Zidane je odveo Real Madrida na vrh La Lige, jedan bod ispred Barcelone, ali Francuz se navodno sukobio sa starijim zvijezdama u klubu.

Zidane se posvađao

Prema pisanju The Independenta, španjolski divovi nadziru stanje Pochettina nakon što je Argentinac otpušten iz Tottenhama u studenom, te je zamijenjen sa Jose Mourinhom.

Real Madird je odavno obožavatelj Pochettina, ali nisu imali uspjeha u pokušaju da ga odvoje od Tottenhama.

Ali sada, kao slobodan agent, bivši menadžer Southamptona je tražen čovjek sa mnogštvom europskih klubova – uključujući i Manchester United – koji su povezani sa njim.

Imajući to u vidu, Real želi biti spreman na moguće potpisivanje Pochettina.

Ali SunSport je otkrio da je 48-godišnjak u dobrom položaju da zamijeni Pepa Guardiolu ako Španjolac napusti Manchester City.

Prvacima iz Premier lige je stigla zabrana za europska natjecanja na dvije godine, nakon što su proglašeni krivim za kršenje propisa finansijskog fer pleja.

To je dovelo do pitanja hoće li Guardiola biti spreman ostati na mjestu menadžera do kraja ove sezone.

Ako se bivši menadžer Barcelone odluči da je pravo vrijeme da ode, uz šansu da preuzme Juventus, City bi mogao brzo pronaći njegovog nasljednika.

Da li će Real uspjeti da ga dovede prije nego što City to uradi, da li Zidane dobija otkaz u skorije vrijeme?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!