NaslovnicaVijestiZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE KAKO BI DOVEO JEDNOG: U siječnju dovodi fenomenalno...

ZIDANE SE RJEŠAVA DVOJICE KAKO BI DOVEO JEDNOG: U siječnju dovodi fenomenalno pojačanje!

Real Madrid bi mogao pokušati da se riješi Mariana i Brahim Diaa u siječnju kako bi doveli Christian Eriksena iz Tottenhama.

ZIDANE SE RJEŠAVA

Eriksenova budućnost je bila glavna tema na ljetnom prijelaznom roku s obzirom da je trenutačni ugovor 27-godišnjaka sa Spursima istječe na kraju sezone.

Ovo znači da bi Eriksen mogao otići besplatno na kraju sezone iz Tottenhama, ali vjerojatno će gledati da ga prodaju u siječnju kako bi zaradili barem nešto novca od njegove prodaje.

Čini se da bi mogli imati zainteresiranu ekipu koja priprema ponudu, jer Goal izvještava da Real Madrid cilja na njega u Novoj godini, jer vjeruju da neće biti moguće potpisati Paul Pogbu iz Manchester Uniteda.

AZ Alkmaar – Manchester United: Najava drugog kola Europske lige!

Sada se dodaje da bi Mariano i Brahim Diaz mogli biti žrtvovani kako bi se doveo Eriksen, kako zbog finansijskih sredstava, tako i da se stvori mjesto u ekipi.

Vrijeme će pokazati hoće li Eriksen doći u Real Madrid, međutim, svi u Realu se nadaju da će se to već dogoditi.

Eriksen je bio klasa za Spurse i njegov gubitak će biti veliki udarac za velikane iz Premier lige, pogotovo ako se uzme u obzir da je za klub postigao 67 golova i 87 asistencija u 287 nastupa od njegovog dolaska iz Ajaxa u 2013. godini.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!