NaslovnicaVijestiZidane se rješava osam igrača Real Madrida: Dvojica idu na posudbu, a...

Zidane se rješava osam igrača Real Madrida: Dvojica idu na posudbu, a čak šest njih će trajno otići sa Bernabeua

Francuski menadžer je pod velikim pritiskom nakon katastrofalnog početka sezone i sada želi napraviti remont u svojoj momčadi.

Zidane se rješava

Zinedine Zidane planira masovnu prodaju u Real Madridu – zajedno sa Gareth Baleom i još sedam igrača na toj listi.

Francuski menadžer je pod velikim pritiskom nakon katastrofalnog početka sezone, što ih je ostavilo velikih deset bodova iza najvećeg rivala Barcelone u La Ligi.

[su_watch_live_football]

Los Blancosi su se također mučili u Europi, gdje su potpuno nadigrani protiv Tottenhama, a to se očigledno ne sviđa Florentino Perezu.

Zinedine Zidane je obavijestio klupskog predsjednika o igračima koji nisu dio njegovih planova na Bernabeu, piše Diario Gol.

Gareth Bale je na čelu liste zvijezda koje su ocijenjene kao suvišne u Real Madridu, a Manchester United je spreman da dovede Velšanina.

[su_bonus]

Lucas Vazquez i Dani Ceballos bi također mogli otići u siječnju, ali na posudbe do kraja sezone.

U međuvremenu će Bale, Luka Modrić, Marcos Llorente, Kiko Casilla, Ashraf i Vallejo biti dostupni za transfer sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!