NaslovnicaVijestiZidane spreman preuzeti Bayern, no odgađa odluku zbog drugog kluba: "Ako ga...

Zidane spreman preuzeti Bayern, no odgađa odluku zbog drugog kluba: “Ako ga pozovu, otići će tamo”

Zinedine Zidane, koji je trenutno slobodan nakon napuštanja Real Madrida 2021. godine, razmatra mogućnost preuzimanja Bayerna. Međutim, izvor blizak francuskom stručnjaku istaknuo je da postoji jedan klub koji ima prioritet u Zidaneovim razmišljanjima.

Riječ je o torinskom Juventusu za koji je igrao od 1996. do 2001. godine, kada je prodan u Real Madrid za tada rekordnu cijenu od oko 77,5 milijuna eura. Prema informacijama njemačkog kanala Sport 1, Zinedine Zidane se razmatra kao jedna od opcija za Bayern München u idućoj sezoni, s obzirom na vijest o tome da Thomas Tuchel neće ostati nakon završetka tekuće sezone.

“Zinedine vidi Bayern kao Real Madrid – instituciju kao klub sa sjajnom prošlošću i izvrsnim uvjetima za rad. Oba kluba imaju dosta sličnosti u načinu rada. Bayern je u tom pogledu tema koju nikada nije odbacio”, otkrio je Zidaneov prijatelj. Međutim, isti izvor tvrdi da bi Zidane sigurno odabrao Juventus u odnosu na bilo koju drugu opciju.

“Kad bi ga Juventus pozvao, otišao bi tamo. Ali projekt Bayerna mogao bi mu biti važan i sigurno ne bi ocjenjivao financijski aspekt. On bi bio idealan trener za obnovu imidža Bayerna i možda bi osigurao neki kontinuitet na klupi”, objašnjava Zidaneov poznanik.

Zidane je bez posla već gotovo četiri godine. Više puta je odbio unosne ponude od strane PSG-a, ne samo zato što nije vidio projekt kao održiv, već i zbog nade da će dobiti poziciju selektora Francuske. Međutim, nakon Svjetskog prvenstva, Didier Deschamps je produžio ugovor s Francuskim nogometnim savezom, jasno signalizirajući da će Zidane morati čekati još neko vrijeme prije nego što se otvori mogućnost za tu ulogu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!