NaslovnicaVijestiZIDANE U OGROMNIM PROBLEMIMA: Od četiri do šest tjedana bez ključnog igrača...

ZIDANE U OGROMNIM PROBLEMIMA: Od četiri do šest tjedana bez ključnog igrača – propustit će i El Clasico!

Eden Hazard će propustiti El Clasico protiv Barcelone nakon što su daljnji testovi otkrili lom desnog gležnja, potvrdio je danas Real Madrid.

bez ključnog igrača

Hazard je bio prisiljen da napusti teren protiv PSG-a u Ligi prvaka prošli tjedan i unatoč tome što je Zinedine Zidane rekoa da je nakon meča pretrpio uganuće noge, Madrid je najavo da je Belgijancu dijagnosticiran prijelom dodatnim testovima.

Za Hazarda se očekuje da će biti van terena oko četiri do šest tjedana. To bi značilo da će presjediti svoj prvi El Clasico na Camp Nou 18. prosinca.

“Nakon testova koje je medicinska služba Real Madrida izvela na našem igraču Eden Hazardu tijekom procesa poboljšanja modrice na desnoj nozi, dijagnosticiran mu je nepotpun vanjski prijelom u tom predjelu”, navodi se u izjavi kluba.

Marcelo će vjerojatno propustiti utakmicu protiv Barcleone nakon što je klub iz glavnog grada potvrdio da je branič pretrpio ozljedu.

Ali Hazardovo odsustvo je veći udarac za Zidanea, koji se sa svojom ekipom u ovom trenutku nalazi na drugoj poziciji u La Ligi, samo na gol razliku iza Barce.

To bi 28-godišnjaku bio prvi El Clasico otkako se pridružio Real Madridu prošlog ljeta iz Chelseaja za 100 milijuna eura.

Hazard je pokazao tragove svoje najbolje forme posljednjih tjedana nakon teškog starta u Španjplskoj, dijelom i zbog ozljede koju je imao na početku sezone.

Madrid igra u Espanyolu kod kuće, prije tri uzastopne gostujuće utakmice protiv Club Bruggea u Ligi prvaka, Valencije i Barce.

Njihov posljednji susret prije božićne pauze bit će protiv Athletic Bilbaoa kod kuće.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!