NaslovnicaVijestiZidane učestvovao u saobraćajnoj nesreći: Čovjek kojeg je udario nije mogao vjerovati...

Zidane učestvovao u saobraćajnoj nesreći: Čovjek kojeg je udario nije mogao vjerovati – odmah se slikao kako bi dokazao prijateljima!

Menadžer Real Madrid Zinedine Zidane je prošog vikenda ima malu saobraćajnu nesreću u Madridu, međutim, drugi vozač koji je bio u automobilu kojeg je Zidane udario, nije mogao ni sanjati što mu slijedi sljedeće.

Ignacio Fernandes je ispunio sovje snove, prvi put je sreo Zidanea i slikao se sa njim, te poslao svojim prijateljima.

Naime, španjolski mediji navode kako je Ignacio prošlog vikenda vozio svoj Audi A4 i nakon što je ušao ukružni tok zastao je da propusti drugi automobil, no netko ga je udario s leđa.

Kada je izašao iz automobila, imao je što i vidjeti, menadžera Real Madrida.

“Kada sam vidio Zidanea, rekao sam mu da bi volio da sam ga upoznao pod nekim drugim okolnostima, međutim ni ovo nije bilo loše,” otkrio je Ignacio.

Da bi se što prije pomakli sa tog mjesta, te da ih fotografi ne bi uhvatili, Fernandez je dao svoj broj mobitela Zinedinu Zidaneu, da bi mogli riješiti papirologiju u vezi sa osiguranjem.

“Zidane je bio miran, ja sam imao osiguranje, tako da sam to sve ranije već bio platio, pa je bilo dosta lakše. Zatražio je broj mog mobilnog, a naravno, ja njegov nisam dobio. Pitao sam ga za fotografiju, jer mi ljudi ne bi vjerovali da me Zidane udario sa autom, što je naravno privhatio i napravili smo sliku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!