NaslovnicaVijestiZidane uvodi novu formaciju!? Mateo Kovačić dobiva bitnu ulogu!

Zidane uvodi novu formaciju!? Mateo Kovačić dobiva bitnu ulogu!

Toni Kroos ozlijedio se u utakmici protiv PSG-a i neće ga biti minimalno 2 tjedna, a neke prognoze kažu i do mjesec dana. Za Marcu i AS nema dileme – Mateo Kovačić najbolja je zamjena za ozljeđenog Kroosa. Llorente i Ceballos nemaju dovoljno povjerenje trenera Zidanea.

Uvođenje Kovačića nije jedina izmjena koju Marca i AS očekuju od Zidanea. Naime, oni vjeruju kako Lucas Vasquez i Marco Asensio kucaju na vrata prvog sastava Real Madrida, a trojici prijeti ispadanje iz sastava, a to su Karim Benzema, Casemiro i Isco. Ono što nogometna javnost u Španjolskoj vidi kao novu formaciju Real Madrida je klasični 4-4-2, a ne 4-1-2-1-2 sa rombom u sredini.

[su_live_koeficijenti]

U utakmici protiv PSG-a Zinedine Zidane išao je na provjereno, na sastav s kojim je osvojio sve. Dakle u obrani, Marcelo, Ramos, Varane te Nacho umjesto suspendiranog Dani Carvajala. U vezni red stavio je romb – Casemiro koji čuva leđa Modriću i Kroosu te Isco ispred njih da poveže vezni red i napad. U napad je svog glavnog golgetera Cristiana Ronalda te Karima Benzemu, napadača van forme u kojoj Zidane očito ima bezuvjetno povjerenje.

Igra Real Madrida najbolja je bila tek u zadnjih 15 minuta utakmice kada je slavni Francuz odlučio da izvadi prednjeg i zadnjeg veznog i umjesto njih uveo Marca Asensija i Lucasa Vasqueza na krilne pozicije u veznom redu. Taj klasični 4-4-2 Real je igrao i u utakicama protiv Seville i Real Sociedada, po mnogima dvije najbolje utakmice sezone za ‘kraljevski klub’.

[su_watch_live_football]

Zaključak je jasan, uskoro se očekuje promjena formacije za ‘kraljevski klub’, a bitnu ulogu u njoj bi trebao imati Mateo Kovačić koji sada dobiva ulogu glavnog playmakera. Luka Modrić bi mu trebao čuvati leđa, a navijači Madrida očekuju zajedno sa Cristianom Ronaldom – Garetha Balea u napadu umjesto Karima Benzeme koji je u zadnjih godinu dana, vjerovali ili ne, zabio u samo 13 od 54 utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!