NaslovnicaVijestiZidane, Wenger, Blanc, Conte? Kovač "otpisan", Bayern traži novog trenera!

Zidane, Wenger, Blanc, Conte? Kovač “otpisan”, Bayern traži novog trenera!

Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeneß na Oktoberfestu zajedno sa Nikom Kovačom ispijaju pivo, ali u pozadini se već priprema teren za smjenu hrvatskog stručnjaka. Bayernova uprava ozbiljn o razmišlja o Zinedine Zidaneu.

Međutim, što će se dogoditi sljedećeg tjedna, nije važno, Niko Kovač ostaje trener Bayern. Ovo je nakon Oktoberfesta, s kojim je trenir ispijao pivo, potvrdio Uli Hoeness, dodajući kako će Niku Kovača braniti do posljednje kapi krvi.

„Kod nas je vrlo mirno. Ni na sekundu nisam pomislio da ću zamijeniti Niku Kovača”, dodao je Hoeness, koji je svojom izjavom, njemačke medije nije uspio da smiri. Naprotiv.

>> Povratak na stare staze slave? Arsenal potpisao najveći ugovor u historiji!

Bild izvještava da se spisak kandidata za novog trenera Bayerna, povećava. Kriza u klub je dostigla vrhunac, nakon što je klub poražen od Borussie iz Monchengladbacha čime je pao na šesto mjesto na ljestvici. Bayern je u nizu od četiri utakmice bez pobjede, te je jasno da je vrag odnio šalu.

Bild nudi Zinedine Zidane, trostrukog europskog prvaka sa Realom, koja je do nedavno bio visoko rangiran među kandidatima za novog trenera Manchester Uniteda. Francuz je slobodan nakon što je na ljeto napustio Real iz Madrida. Arsen Wenger, Antonia Conte, Laurent Blanc i Ralph Hasenhutt također se spominju kao potencijalni kandidati.

[su_bonus]

Ne očekuje se da će do promjene trenera doći dok traje reprezentativna pauza, ali evidentno je da bi kiks u narednim mečevima Kovača mogao koštati glave.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!