NaslovnicaVijestiZIDANE ŽELI PRODATI COURTOISA: Real Madrid aktivira otkupnu klauzulu od 120 milijuna...

ZIDANE ŽELI PRODATI COURTOISA: Real Madrid aktivira otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura – on je jedan od najboljih na svijetu!

Real Madrid je navodno spreman aktivirati otpusnu klauzulu Jan Oblaka koja iznosi 120 milijuna eura u Atletico Madridu.

ZIDANE ŽELI PRODATI

Oblak, koji trenutno igra za Realovog gradskog rivala Atletico Madrida, jedan je od najboljih vratara na svijetu, reputacija koju je Slovenac uspio uspostaviti za vrijeme koje je proveo u Atleticu.

Prema pisanu Don Balona, Zidane je dao Realu svoje odobrenje za transfer Oblaka, s tim da su spremni platiti njegovu otpusnu klauzulu od 120 milijuna eura.

Ako oblak na kraju zamijeni Atletico za Real, bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi sa budućnošću Thibauta Courtoisa.

Sve u svemu, Belgijanac je bio vrlo loš otkako se na ljeto 2018. godine preselio u Los Blancose iz Chelseaja, pa se, ukoliko Oblak potpiše, ne bi iznenadili da ga Zinedine Zidane proda.

Tijekom svog vremena sa Atleticom, Oblak je uspio zadržati mrežu netaknutom u 124 od 218 odigranih utakmica.

Sumnjamo da bi Atletico bio ovako dobar da nije bilo Oblaka među vratnicama u posljednjih nekoliko godina, međutim, sada bi, ako Real krene po njega, vrijeme Slovenca na Wanda Metropolitanu moglo biti završeno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!