NaslovnicaVijestiZimska pauza u engleskoj Premier ligi?

Zimska pauza u engleskoj Premier ligi?

Engleska Premier liga je jedina od najjačih europskih liga u kojoj ne postoji zimska pauza, no i to bi se u budućnosti moglo promijeniti.

zimska pauza

Navikli su se ljubitelji nogometa da u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika uživaju u Premijer ligi. Dok sve ostale najjače svjetske lige prave pauzu uglavnom od kraja prosinca do sredine siječnja u Engleskoj se za to vrijeme odigra četiri-pet utakmica.

Ali, tako nešto bi moglo promijeniti u budućnosti, pogotovo sada kada je Škotska poslije deset godina odlučila napraviti pauzu od mjesec dana kako bi dala vremena igračima da odmore i provedu praznike s obitelji.

“Nismo protiv zimske pauze. Pregovaramo s FA (Engleski nogometni savez) i drugim ligama. Ne znam koliko smo blizu ili daleko od odluke, jer ne želim da ugrozim pregovore, ali ako se to dogodi onda ćemo prvo imati neki probni period. Postoji volja i želja za promjenom, ali ne mogu dati nikakvu vremensku odrednicu kada bi moglo dogoditi. Da je lako već bismo to učinili – rekao je direktor Premier lige Richard Scudamore za Sky Sports..

Pauze su u svim najjačim ligama. U Bundesligi je posljednji meč za ovu polusezonu odigran u srijedu, a sljedeći će biti tek 20. siječnja. U Primeri je zimska pauza počela 19. prosinca i nastavit će se 6. siječnja, u Seriji A se neće igrati od 22.12 do 7.1, dok će u Francuskoj nogometaši odmarati od 21. prosinca do 14. siječnja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!