NaslovnicaVijestiZinchenko otkrio dva najsebičnija igrača u Arsenalu

Zinchenko otkrio dva najsebičnija igrača u Arsenalu

Oleksandr Zinchenko se našalio da ova dva igrača Arsenala nikad ne dodaju loptu. Zinchenko je bio otkriće otkako je prošlog ljeta došao u Arsenal iz Manchester Cityja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ukrajinac je ove sezone bio neophodan u borbi za naslov Mikela Artete, postavši prvi izbor Topnika na poziciji lijevog beka.

Unatoč tome što je na kraju izgubio od Manchester Cityja u utrci za naslov, Zinchenko će s pravom osjećati da je njegovo mjesto sigurno u početnih 11 sljedeće sezone.

Prema The Athleticu, on je već odigrao svoju posljednju utakmicu ove sezone nakon što je zaradio ozljedu lista tijekom Arsenalove pobjede 2-0 nad Newcastleom.

26-godišnjak je jako nedostajao u uzastopnim porazima od Brightona i Nottingham Foresta, koji su dodatno ocrnili inače izvrsnu sezonu.

Njegova sposobnost da se ugura u vezni red kada je njegova ekipa u posjedu dala je igračima kao što je Granit Xhaka slobodu da idu prema naprijed. Dok su njegova smirenost na lopti i veliki raspon dodavanja veliki plus.

No, nisu svi u ekipi tako nesebični, našalio se Zinchenko.

Zinchenko se našalio da Martin Odegaard i Rob Holding nikada neće dodati loptu.

Od braniča se tražilo da imenuje igrača s najvećim brojem dodira tijekom igre.

Odabrao je da Leandro Trossard ima najviše tijekom Arsenalove pobjede 4-1 nad Leedsom u travnju, ali je obaviješten da je to zapravo bio Odegaard.

„On ima više! Nikada ne dodaje loptu, nikad ne dodaje loptu”, našalio se Zinchenko.

Doista, malo tko može dovesti u pitanje Odegaardov doprinos momčadi ove sezone, nakon što je postigao 15 golova i dao sedam asistencija u ligi ove sezone.

Zinchenku je tada rečeno da je Rob Holding imao najviše dodira u drugoj utakmici, na što je on odgovorio: “To i kažem, nikad ne dodaju loptu!”


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!