NaslovnicaVijestiZinedine Zidane će imati duplo veću plaću u Real Madridu

Zinedine Zidane će imati duplo veću plaću u Real Madridu

Trener Real Madrida i nekadašnji igrač ovog kluba, Zinedine Zidane od sljedeće sezone koja počinje uskoro imat će duplo veću plaću u ‘kraljevskom klubu’, a za sve se pobrinuo predsjednik kluba Florentino Perez koji je već nakon osvajanja Lige prvaka rekao da će Zidane imati veću plaću u ovoj sezoni.

Zinedine Zidane

Službena potvrda o povećanju prihoda trenera madridskog tima trebala bi stići u sljedećih nekoliko dana. Francuz bi po novom ugovoru u španjolskom klubu trebao zarađivati oko 5,5 milijuna eura po sezoni, a do sada je bila riječ o cifri oko 2,7 milijuna eura.

Zinedine Zidane u Real Madridu obavlja funkciju trenera od 5. siječnja ove godine, a prije toga trenirao je Real Madrid Castillu – drugi tim madridskog kluba. Francuskog stručnjaka ugovor sa Realom veže do 2018. godine, a kao trener prvog tima Real Madrida bio je ukupno u 27 mečeva.

Postotak dobijenih utakmica na klupi ‘Kraljeva’ iznosi 58%, neriješenih 21,7%, a izgubljene utakmice zauzimaju postotak od 20,3%, što ga svrstava u veoma uspješne trenere u europskom nogometu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Sa Realom, kao trener je osvojio dva puta Ligu prvaka te jednom španjolski kup, a kao igrač je sa Realom osvojio Ligu prvaka u sezoni 2001/02, kup Španjolske sljedeću sezonu, dva puta španjolsku Super kup (03/04, 01/02), ali samo jednom prvenstvo i to u sezoni 2002/03.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!